Over ons

Over ons


Thuisrevalidatie is een centrale aanspreekpunt voor alle huisbezoeken regio Antwerpen, Deurne, Merksem en Schoten.


Om patiënten het werk te besparen zelf contact op te nemen met verschillende praktijken, is dit centrale punt ontstaan. Daarnaast  is het een wisselwerking met andere praktijken indien andere specialisaties en/of specifieke noden zijn.
Behandelingen


De behandelingen worden opgestart, mits voorschrift van een arts. Terugbetaling is volgens RIZIV onder conventie vastgesteld.


Pre- en postnatale kinesitherapie

 

Voorbereiding op de bevalling (ademhalingstechnieken, perstechnieken en relaxatie)

Postpartum, het herstel van de bekkenbodemspieren en preventie van latere

rugklachten en/of verzakkingen van je bekkenorganen. De behandelingen zijn op maat van moeder en baby in huiselijke setting. 

Taping

 

Klassieke en Kinesio-taping voor alle lichaamsdelen.

Palliatieve ondersteuning

 

Palliatieve kinesitherapie richt zich voornamelijk op het comfortzorg en wat daarbij nodig is hangt van de noden van de patient af.

Algemene kinesitherapie

 

Alle aspecten die nodig zijn om een voorschrift tot een goede einde te brengen,  liggen aan de basis van elke behandeling.

Revalidatie na een operatie

 

Na een trauma en/of slijtage, het revalideren van recent geplaatste heup/knieprotheses, pre en post operatieve peesaandoeningen.

 

Ademhalingskinesitherapie

 

Het aanleren van juiste ademtechnieken, het draineren van slijmen door actieve technieken (huffen, pursed lip breathing en autogene drainage)

Voor kinderen als volwassenen met COPD, mucoviscidose, bronchitis, longfibrose en astma.

BPPV

 

Vestibulaire training is de therapie die patiënten helpt bij draainissen of plotse evenwichtsstoornissen ten gevolge van probleem ter hoogte van het evenwichtsorgaan.

GALLERYLorem ipsum sitame consteur adpscing usbore magna aliqua veniam quisnostr ercation

ullamco consequar puisate in velitsse cillumeu the nulla pariatur sint proiden in culpauie officia deserunt mollit laborum ut persicas unde omnis natus sit voluptaem.

Copyright © All Rights Reserved